Tinuta spectaculoasa

Anamaria Prodan, în cea mai spectaculoasă ținută, la Gala Fotbalului Românesc. Impresara a purtat o rochie superbă, accesorizată cu un brâu lucrat manual, ce i-a pus în valoare silueta perfectă.

Anamaria Prodan s-a afișat într-o ținută spectaculoasă la cea de-a 18- ediție a Galei Fotbalului Românesc. Soția lui Laurenţiu Reghecampf a fost desemnată ”Impresarul anului”, iar premiul a fost acordat de Horia Ivanovici.

Eveniment cu ștaif
Impresara a făcut senzație cu rochia neagră și lungă până în pământ. La eveniment, Denis Alibec a fost desemnat fotbalistul şi atacantul anului. Pe lista câștigătorilor s-au aflat Nicolae Stanciu, Gabi Tamaş şi Marius Şumudică.

Anamaria Prodan a slăbit, iar acum are silueta mult dorită. Însă, nu puţini au fost cei care s-au întrebat cum a reuşit să dea jos atâtea kilograme într-un timp scurt. Sexy-impresara a dezvăluit dieta minune. Acum că are un trup fără cusur, Anamaria Prodan le-a împărtăşit fanilor secretul ei.

”Supă de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan pentru o emisiune TV.

Sursa: libertatea.ro