POT FACE ORICE IN VIATA. FARA LIMITE!

Exclusivitate! Anamaria Prodan Reghecampf: “Pot face orice in viata. Fara limite!”

Agent FIFA şi impresarul celor mai râvniţi antrenori ai momentului: Laurenţiu Reghecampf (Steaua) şi Dan Alexa (Dinamo), Anamaria Prodan este recunoscută în fotbal pentru ambiţie şi profesionalism! Toate echipele din portofoliul său au fost, până să preia ea cârma lor, în pragul falimentului! Aceasta a reconstruit o echipă durabilă şi puternică, iar în scurt timp a urcat în primele poziţii ale clasamentului!

Exclusivitate! Anamaria Prodan Reghecampf: “Pot face orice in viata. Fara limite!”
Anamaria Prodan şi-a lăsat amprenta în lumea fotbalului şi a făcut minuni oriunde s-a implicat. Acum, are sub contract cei mai buni fotbalişti şi antrenori din Liga I! Numele ei este deja imprimat în conştiinţa tuturor. Am stat de vorbă cu Anamaria Prodan despre profesia pe care o iubeşte atât de mult şi veţi afla în exclusivitate care va fi evoluţia ei în viitorul apropiat.

„Am devenit o femeie puternică, singură în lumea bărbaţilor“

Care sunt primele amintiri care vă leagă de profesie?
Încă din primii ani de viaţă, am visat să fiu fotbalist, nu fotbalistă! De când am început să îmi dezvolt personalitatea şi conştiinţa am realizat că cea mai mare dorinţă a mea a fost să mă nasc bărbat. Totuşi, soarta a făcut să devin o femeie puternică, singură în lumea bărbaţilor. De această meserie se leagă toată viaţa mea, dar şi foarte multe amintiri frumoase demne de trecut în ceaslovul destinului meu. Fotbalul este viaţa mea!

Nu v-aţi gândit la o altă profesie?
Niciodată nu m-am gândit să fac altceva în afară de fotbal! Îmi iubesc atât de mult meseria, încât nu mă pot îndrepta spre altceva. Sunt atât de mandră când îmi apăr jucătorii, când le fac viaţa mai uşoară prin contractele avantajoase pe care le semnează. Îmi iubesc atât jucătorii, cât şi antrenorii. Nu concep să apuc un alt drum.

Cum vedeţi evoluţia dvs. în perioada următoare?
Eu sunt o tipă perfecţionistă, dură în primul rând cu mine şi apoi, am aşteptări mari de la oameni. Îmi doresc să fie perfecţi pentru că şi eu tind spre ea. Îmi impun să ating perfecţiunea cu toată puterea mea! Dacă cei din jurul meu se implică la fel de mult ca şi mine şi dau tot ceea ce e mai bun din ei, atunci suntem pe aceeaşi lungime de undă.

„Admir onestitatea. Admir curajul“

Care sunt devizele pe care le urmaţi în viaţă şi care sunt calităţile pe care le apreciaţi la oameni?
Deviza mea este cât se poate de simplă: Nu mor caii când vor câinii! Sunt de părere că această propoziţie spune totul şi nu mai are nevoie de alte explicaţii. În ultima vreme, am descoperit că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti! De ce? Apreciez onestitatea. Admir curajul. Ador oamenii care pot fi verticali şi se pot uita în ochii tuturor fără să le fie teamă de ceva ori de cineva. Admir iniţiativele noi, care pot schimba ceva pe termen lung şi nu îmi este teamă să îmi depăşesc limitele.
Sursa: replicavedetelor.ro